KRYOLAN MALAYSIA MAKEUP ACADEMY

By: KRYOLAN MALAYSIA MAKEUP ACADEMY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Sep-2008 14:06 Email | Share | Bookmark
PRODUK MAKE-UP PILIHAN SAYA

Hi,

Seringkali kita keliru dalam membuat pilihan yang terbaik untuk membeli alat-alat make-up yang dapat menghasilkan efect yang bagus.

Lagipula kita dilambakkan dengan kebanjiran pelbagai jenama Make-Up yang berada di pasaran seperti MAKEUP FOREVER, ELIZABETH ARDEN, GIVENCHY, BOBBI BROWN, P.A.C (keluaran Sari Ayu), M.A.C dan pelbagai lagi.

Terkini saya dapati banyak kaunter-kaunter make-up jenama ELIANTO di banjiri oleh wanita pelbagai lapisan peringkat umur. Meskipun ia menawarkan pelbagai warna "eyeshadow" yang menarik, namun saya dapati, kualiti dari jenama ini tidak begitu memuaskan. Bagaimanapun kredit tetap saya berikan untuk barangan "Wet Tissue with aloe vera" Elianto yang bertindak sebagai Make-up Remover yang amat berkesan.

Oh ya! saya ingin berkongsi kepada anda "HARTA KARUN" yang memenuhi beg make-up saya. Barangan ini saya namakan "THE PRECIOUS" kerana tanpa barang-barang ini, saya akan merasa kekurangan dalam menata rias muka pengantin.

Jenama pilihan saya adalah M.A.C & KRYOLAN. Kombinasi barangan ini menghasilkan warna & tekstur yang menarik. Tetapi untuk menghasilkan sesuatu yang terbaik, ketelitian perlu di ambil berat untuk mendapatkan kualiti yang baik.

Kadangkala saya mendengar ada pakar yang dapat menghasilkan aplikasi make-up dalam masa 15 - 30 minit. Cepat!. Akan tetapi hasil yang di pamerkan mungkin akan mengundang sedikit masalah (Details akan saya ceritakan di masa terdekat nanti).

Saya menggunakan "Foundation" dari jenama KRYOLAN, jadi ianya mengambil masa & ketelitian yang jitu dalam menghasilkan aplikasi yang sekata & rata. So, saya selalunya akan mengambil masa dalam 15 minit untuk aplikasi moisturiser, concealor & foundation sahaja.

Anda ingin tahu apakah barangan yang saya namakan "THE PRECIOUS"?

Berikut adalah produk-produk tersebut...
View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net